wat.

Wat doen we nu juist bij The Square White?

Toen ik aan de slag ging met deze vraag, dan was mijn uitgangspunt, om in geuren en kleuren te vertellen over alles wat wij goed doen, waar wij in uitblinken en waar je ons voor kan inroepen. Enkel, dat is te voor de hand liggend. Voor ik het vergeet, wil je weten wanneer je aan mij dient te denken? Enkele voorbeelden zijn uitgewerkt op de wanneer pagina.

Het spreekt voor zich dat ik als doel heb bedrijven te begeleiden naar een unieke, innovatieve oplossing die past binnen de identiteit van de onderneming. Welke meerwaarde zou ik anders kunnen bieden? Hiervoor gebruik ik de kracht van taal, de aanwezige creativiteit en verbeeldingskracht, en ook mijn netwerk. Dit zijn mijn gereedschappen (knipoog naar het verleden). De uitdagingen die mij voorgeschoteld worden gaan vaak over innovatie rond producten of diensten, identiteit, diversiteit, inclusie, employer branding, strategie, processen, cultuur, groei…

De hamvraag: Hoe doe ik dit dan juist? 

Als freelancer/ consultant:

Sta ik naast het bedrijf, de afdeling, de verantwoordelijke of bedrijfsleider, en bied ik ondersteuning aan om samen naar een unieke en ook wel zalige oplossing te werken. Enkele voorbeelden van lopende projecten:

 • Het ontwikkelen van nieuwe ideeën en concepten
 • Het schrijven van teksten
 • Het schrijven van scenario’s voor video’s
 • Het creëren van een identiteit
 • Klankbord
 

Wil je hier meer over weten? Je mag jezelf altijd uitnodigen voor een tas koffie, of iets anders,  door te mailen naar ikhebzininkoffieofietsanders@thesquarewhite.be. In het verleden vroegen ze mij wel eens naar de kostprijs. Alles hangt af van de grootte van het project.

Als director:

Hier bied ik ondersteuning aan in het ganse “innovatie” proces. Ik sta middenin de onderneming en ben verantwoordelijk voor het ganse verhaal rond innovatie (en implementatie hiervan). Indien nodig werk ik samen met andere professionals, ik maak mij geen illusies, ik weet ook niet alles. Volgende verantwoordelijkheden maken vaak deel uit van mijn takenpakket:

 • Het ontwikkelen van een creatieve visie voor het bedrijf of de organisatie
 • Het beheren van het creatieve proces
 • Het werken met andere professionals om creatieve ideeën te ontwikkelen en te implementeren
 • Het bewaken van de creatieve kwaliteit van het werk
 • Het communiceren met klanten over de creatieve visie
 • Het bewaken van het budget voor creatieve projecten

 

Denk je bij jezelf, tedoeme, daar wil ik eens een tas koffie mee gaan drinken? Stuur gewoon een mail naar ikhebzininkoffieofietsanders@thesquarewhite.be en ik spreek dan graag met jou af. En dan de vraag, wat kost dit? Wel de waarde hangt af van de grootte van deze opdracht.

Enkele side projecten...

Welkom bij De Tafel van Elf

Wil je hier meer over weten? Dien je gewoon even door te klikken… 

 Creatief met je eigen brein!

Tijdens deze interactieve opleiding doorlopen we 3 fases van ons creatief brein. Activeren, stimuleren, consolideren…

Wat mag je dus verwachten? We starten met uitleg over de werking van het brein. Vervolgens leer ik jullie technieken aan om het brein in een actieve / creatieve toestand te brengen. We eindigen met de do’s en de don’ts als het over het brainstormen en de mogelijk te gebruiken ideeën gaat.

Ten slotte is er een opvolgmoment voor de deelnemende cursisten, want ja, je krijgt huiswerk mee. De kostprijs hiervoor is €275 excl. BTW.

Creatief met Zintuigen

Hier gaan we dieper in op het gebruik van zintuigen in ons dagelijks leven. We leggen het belang uit en gaan er mee aan de slag.

Wat mag je hier verwachten? Hier beginnen we met uitleg over de werking van de zintuigen binnen het brein en het nut bij gebruik bij communicatie. Vervolgens doen we oefeningen rond het creatief inzetten binnen jou leven en werk van de zintuigen. Eindigen doen we hier met het bespreken van de valkuilen welke gepaard gaan met het gebruik van zintuigen.

Ja hoor, ook hier krijg je huiswerk mee… er is dus een opvolgmoment. Ook hier bedraagt de kostprijs €275 excl. BTW.

Zin om eens een opleiding te volgenNeem dan gewoon contact op door te mailen naar zinineenopleiding@thesquarewhite.be. Bellen mag natuurlijk ook naar de opleidingslijn 0032-495 27 36 59