wat.

Wat doe ik nu juist met The Square White?

Voor ondernemers en ondernemingen ben ik een sparringpartner of een klankbord. Ik ondersteun hen door samen op zoek te gaan naar oplossingen voor de actuele uitdagingen. Het doel van een samenwerking is zeer eenvoudig. Samen unieke, gewaagde, gedurfde en creatieve oplossingen bedenken waarbij de normen en waarden van de onderneming de basis vormen. De gebruikte technieken worden ook aangeleerd zodat je mij niet meer nodig hebt. Hierdoor zorgen we er samen voor dat dit bedrijf klaar is voor de uitdagingen van de toekomst.

Enkele voorbeelden van samenwerkingen zijn uitgewerkt op de wanneer pagina.

Wat mag je verwachten van een samenwerking?

  • Toegang tot mijn netwerk
  • Oplossingen met een mogelijks zeer bijzonder kantje
  • Een hoop nieuwe ideeën
  • Toegang tot mijn trukendoos (en daar zit vanalles in)
  • Ondersteuning bij al uw vragen met een antwoord binnen de 24u
  • … (ik ben er zeker van dat deze lijst veel langer is)

 

 

Ik gebruik de kracht van taal. De aanwezige creativiteit en verbeeldingskracht worden door mij gestimuleerd om het maximale uit de samenwerking te halen. Helikopterview en het gebruik van de eigen perceptie zijn nodig om een juiste kijk te krijgen op de uitdagingen.Creatieve denkpatronen worden uitgelegd en aangeleerd.

Dit zijn enkele van de gereedschappen (knipoog naar het verleden) waar ik gebruik van maak. De vraagstukken die mij voorgeschoteld worden hebben vaak te maken met producten of diensten. Identiteit, diversiteit, inclusie, employer branding, strategie, processen, cultuur, groei… zijn enkele uitdagingen waarbij ondernemers door ons ondersteund zijn.

Een zij-projectje

Welkom bij De Tafel van Elf

Wil je hier meer over weten? Dien je gewoon even door te klikken… 

Opleidingen

 Creatief met je eigen brein!

Tijdens deze interactieve opleiding doorlopen we 3 fases van ons creatief brein. Activeren, stimuleren, consolideren…

Wat mag je dus verwachten? We starten met uitleg over de werking van het brein. Vervolgens leer ik jullie technieken aan om het brein in een actieve / creatieve toestand te brengen. We eindigen met de do’s en de don’ts als het over het brainstormen en de mogelijk te gebruiken ideeën gaat.

Ten slotte is er een opvolgmoment voor de deelnemende cursisten, want ja, je krijgt huiswerk mee. De kostprijs hiervoor is €275 excl. BTW.

Creatief met Zintuigen

Hier gaan we dieper in op het gebruik van zintuigen in ons dagelijks leven. We leggen het belang uit en gaan er mee aan de slag.

Wat mag je hier verwachten? Hier beginnen we met uitleg over de werking van de zintuigen binnen het brein en het nut bij gebruik bij communicatie. Vervolgens doen we oefeningen rond het creatief inzetten binnen jou leven en werk van de zintuigen. Eindigen doen we hier met het bespreken van de valkuilen welke gepaard gaan met het gebruik van zintuigen.

Ja hoor, ook hier krijg je huiswerk mee… er is dus een opvolgmoment. Ook hier bedraagt de kostprijs €275 excl. BTW.

Zin om eens een opleiding te volgenNeem dan gewoon contact op door te mailen naar zinineenopleiding@thesquarewhite.be. Bellen mag natuurlijk ook naar de opleidingslijn 0032-495 27 36 59