wat.

En wat doet The Square White nu juist?

Wij gaan aan de slag met het creatieve brein van de ondernemer of de onderneming. Als coach begeleiden wij beide.

Wij gebruiken de creativiteit die bij iedereen aanwezig is. Zetten deze in als gereedschap om zo een weerwoord te bieden op de snelle veranderingen in de huidige (bedrijfs-) wereld.

Kort samengevat: Ik haal samen met jou je abstract idee uit je hoofd en maak het concreet/uitvoerbaar.

 

De ondernemer.

is het een 1 op 1 coaching? Zijn er overlegmomenten met andere ondernemers? Wat houdt deze coaching juist in? Zit ik hier wel op mijn plaats? Hoe kan jij mij in hemelsnaam helpen? Welke formules zijn er allemaal? (en nog veel andere vragen)

Wel, het komt er in essentie op neer dat ik met het brein en zijn potentieel aan de slag ga. Ik heb de beperkende overtuiging dat iedereen creatief is en kan zijn. Dit is niet altijd een 1 op 1 coaching, opleidingen met meerdere collega ondernemers wordt geregeld georganiseerd. Weet ook dat wij de juiste tools meegeven zodat je nadien zelf aan de slag kan gaan met je eigen brein. We laten jou ook niet zo maar los in de wereld, we begeleiden je bij je projecten.

Kunnen wij iedereen helpen? ik zou mezelf een naïeve zot noemen als ik hier van uit zou gaan. De beleving, daar draait het om, dus iets waar wij enorm op inzetten.

Bij uitgelegd krijg je een overzicht van de opleidingen, workshops en sessies die we momenteel aanbieden. Volg ons via Linked-In, want deze wijzigen zo nu en dan.

 

De onderneming.

Met welke vraag komen we tot bij jou? Wat is de reden van onze samenwerking? Wat is onze return on investment? (en nog een hoop andere bedenkingen)

Wat kunnen wij voor jou onderneming betekenen? Als ondernemer heb je veel ideeën als het gaat over de onderneming, de diensten, producten,… dit kan gaan over zowel nieuw als bestaande. Weet dat onze focus op de beleving ligt. Deze allemaal uitwerken en uitvoeren is vaak onbegonnen werk. Wij ondersteunen daar waar nodig is.

Wij zitten samen met de ondernemer/onderneming en halen de abstracte ideeën uit het hoofd en maken deze concepten concreet en  uitvoerbaar. 

Hoe doen we dit? Brainstormsessie,  1 op 1 vergaderingen, dagen meekijken/ meeluisteren op de werkvloer zijn een paar beproefde methodes welke wij gebruiken.

Vervolgens krijg je een verslag van de besproken ideeën, aangevuld met hoe deze uitgevoerd kunnen worden. Indien nodig volgen wij het project mee op. Dit gaat van verder uitwerken van de concepten tot het begeleiden van de uitvoering. 

Uitgelegd.

Ik heb enkel als doel de creativiteit die reeds bij iedereen aanwezig is, actief in te zetten, en mogelijks ook te ondersteunen, tijdens het ondernemen.

Welkom bij DE CREATIEVE TAFEL

Wat is dat eigenlijk?

6 x per jaar komen we ’s avonds bijeen voor een gezonde maaltijd. Hierna gaan we aan de slag met de vragen die vanuit de groep komen (een creatieve mastermind dus).

Wat mag je hier verwachten?

We beginnen met een gezonde brein-maaltijd. Hierbij krijgt iedereen de mogelijkheid om zichzelf even kort voor te stellen. Vervolgens wordt er gewerkt rond een onderwerp, dat vanuit de groep komt, en gekozen is door de moderator. Dit gaat telkens over vraagstukken of uitdagingen welke je tegenkomt binnen je onderneming. Op het einde worden alle ideeën gebundeld, voorgesteld en besproken. We eindigen elke keer met een feedback moment.

Waar heeft dit plaats?

‘De Creatieve Tafel’ gaat door op plaatsen die inspirerend en motiverend zijn. Het is een veilige ruimte zodat er vrijuit gepraat kan worden.

Wat wordt er voor deze investering van tijd gevraagd?

Wel, €175 excl. BTW is het bedrag welk je dient te betalen om deel te nemen. En €150 excl. BTW per keer als je in schrijft voor 6 keer.

Interesse?

Neem dan gewoon contact op door te mailen naar creatief@thesquarewhite.be. Bellen mag natuurlijk ook naar de creatieve hotline 0032-495 27 36 59

 

Creatief met je eigen brein!

Tijdens deze interactieve opleiding doorlopen we 3 fases van ons creatief brein. Activeren, stimuleren, consolideren…

Wat mag je dus verwachten?

 • Uitleg over de werking van het brein
 • Oefeningen die het brein in een actieve / creatieve toestand brengen
 • De do’s en de don’ts als het over brainstormen gaat
 

We eindigen met opvolgmoment voor de deelnemende cursisten, want ja, je krijgt huiswerk mee.

Deze opleiding vindt plaats op:

 • vrijdag 13 januari om 10u
 • Maandag 16 januari om 19u
 
Creatief met Zintuigen
 
Hier gaan we dieper in op het gebruik van zintuigen in ons dagelijks leven. We leggen het belang uit en gaan er mee aan de slag.
 
Wat mag je dus verwachten?
 
 • Uitleg over de werking van de zintuigen binnen het brein en het nut bij gebruik bij communicatie
 • Oefeningen rond het creatief inzetten binnen jou leven en werk van de zintuigen
 • Bespreken van de valkuilen welke gepaard gaan met het gebruik van zintuigen.
 
Ja hoor, ook hier krijg je huiswerk mee… er is dus een opvolgmoment.
 
Deze opleiding vindt plaats op;
 
 • Vrijdag 20 januari om 14u
 • Maandag 30 januari om 19u

Het Creatief Traject

Vernieuwing, verandering… het zijn 2 woorden die wij als mens eigenlijk niet zo graag horen. Ook al beseffen we dat we aan de slag dienen te gaan met wat er op ons pad komt. Enkel, excuses genoeg om iets niet uit te voeren… Gedurende dit traject gaan we 1x per maand aan de slag met de ideeën, en maken deze concreet uitvoerbaar. Ik sta naast jullie om deze vervolgens te realiseren, zodat je toch aan de slag gaat met die grave ideeën in jouw hoofd. Besef dat dit traject 1 jaar duurt, en weet dat als we samenwerken, ik een engagement vraag van meer dan 200%, want, het zou zonde zijn van onze tijd.

Wat mag je dus verwachten?

 • Een traject op maat van jou onderneming
 • 1 jaar lang, elke maand een halve dag ondersteuning on site, en elke week een opvolggesprek
 • Een oplossingsgericht/creatief brein (dat van mij)
 • Een netwerk
 

Creatieve concepten

Waar we beginnen? Wel, dat is bij de klant. Waar we eindigen? Wel, dat is… euh… weet ik veel… Of het nu een opleiding, een evenement, een product, een dienst, of iets anders is maakt niet veel uit. De beleving en de mens staat bij ons centraal.