Waar

Is Wally? Neen, die richting gaan we niet uit. Zelf vind ik het wel een geniaal concept. Enkel het gaat hier over de site van “The Square White”.

Waar werk ik?

Eigenlijk maakt dat voor mij niets uit. Mijn kantoor is in Brasschaat en daar kan ik op een open en veilige manier werken en praten met mijn klanten. Zelf werk ik zowel offline als online, en dit over de hele wereld.

Enkel merk ik dat de ruimte mee bepalend is voor het ganse proces. Daarom trek ik er geregeld op uit met mijn klanten. Het unieke karakter van locatie hangt af van nodige inspiratie. Zelf ben ik ook continu op zoek naar nieuwe, unieke, inspirerende plaatsen en ruimtes waar ik dus vrij, open en veilig met mijn klanten kan praten. Dit kan gaan van bossen tot kastelen, van technische ruimtes tot ateliers van kunstenaars, … er staat geen enkele vorm van beperking op. Kom je zelf zo’n plaats tegen, en denk je: “Wel, dat is nu eens een grave plek voor die van ”The Square White”!” Laat het weten door te mailen naar wateengraveplek@thesquarewhite.be, graag ook even uitleg over wat deze plek zo uniek maakt, alvast dankjewel voor de inspiratie. (1x per jaar verloot ik een cadeautje voor de inzender van de meest unieke locatie)