Wie is Evert?

Er was eens… een jongen die niet oplette in de klas, want er waren leukere dingen om naar te kijken. Sinds het lager onderwijs was ik de dromer van de klas, de eekhoorns waren interessanter dan de les. Vraag me dus ook niet hoe het komt dat ik toch mijn studies middelbaar Techniek Wetenschappen en daarna hogeschool System Engineer (ICT) tot een goed einde heb weten te brengen. Ik was meer met andere dingen dan met de school bezig, tot frustratie van mijn ouders en zelfs ook leerkrachten.

Toch, elke keer als ik nieuws leerde en nog steeds leer, dan ging en gaat er een nieuwe wereld open aan mogelijkheden, opportuniteiten en ideeën. Dankzij de kracht van taal, verbeelding en creativiteit heb ik mijn weg gevonden in deze steeds veranderende en uitdagende wereld. Een van mijn eerste ontdekkingen was, er is geen gebrek aan mogelijkheden, enkel een overvloed aan beperkingen. 

Velen jaren later kreeg ik de vraag: “Evert, wat is jou doel eigenlijk in dit leven?” Het antwoord hierop is zeer eenvoudig. Ik hou mij het liefst bezig met het inspireren van mensen als het gaat om unieke en innovatieve concepten en ideeën.

Nog even een kleine kanttekening, wat je beter niet weet over mij, of toch misschien juist wel… in mijn vrije tijd ben ik naast vader en bonuspapa ook nog eens een fervente speler van het spel Dungeons and Dragons (al meer dan 30j). Als het een donkere vrijdagavond is, dan durf ik wel eens genieten van een lekkere whisky. En ten slotte kan je mij zo nu en dan vinden op het podium als improvisatie theater speler, een plaats waar de niet serieuze ik zich kan uitleven.

Ondersteunende, creatieve, duizendpoot… duizendbeen… je weet wel, zo’n ding met veel poten.