De tafel van Elf

Dit concept is ontstaan tijdens een gezellige babbel op een zachte zomeravond. Samen met enkele collega ondernemers was ik aan het genieten van lekker eten en een lekkere frisse pint. De vraag die door iemand gesteld werd was: “Hoe komt het dat er geen moment is voor ondernemers om met anderen van gedachten te wisselen of te brainstormen over problemen binnen de onderneming?” Enkele dagen later was de vraag beantwoord.

Het resultaat is een bijzondere mastermind voor en door ondernemers, welke plaats vindt aan tafel met maximaal 10 deelnemers.

Met als doel een avond waarbij er gebruik gemaakt wordt van de collectieve ervaringen van ondernemers. Het is een adviesorgaan welk elkaar steunt, helpt en vooral inspireert. Als gastheer daag ik geregeld jullie brein uit, want er wordt wat gewerkt op zo’n avond.

Het vindt plaats in een ongebonden, vrije en vooral veilige omgeving. Weet ook dat het telkens door gaat op een inspirerende locatie. Welke enkele dagen op voorhand bekend wordt gemaakt. De data voor 2023 zijn:

  • Woensdag 15 november
  • Woensdag 13 december
  • Woensdag 17 januari
  • Woensdag 21 februari
 

Niet te vergeten: Het is met eten, en drinken. Ook dient er zeer veeeel gelachen te worden, want werken mag en kan plezant zijn. De deuren gaan open om 19u en wij ronden af om 22u, want het is de volgende dag werkendag…

De kostprijs is €175 excl. BTW, en  €900 excl. BTW als je in schrijft voor 6 keer. (en je mag 1x iemand extra meebrengen)

Interesse? Of wil je deelnemen?

Neem dan gewoon contact op door te mailen naar interesse@thesquarewhite.be. Bellen mag natuurlijk ook naar de tafelachtige hotline 0032-495.27.36.59. Weet wel, de plaatsen zijn beperkt.

Enkele sfeerbeelden